Referencer

Vores anbefalinger

Jeg skiftede i sommeren 2022 til Vejle fra FC Fredericia, hvor jeg spillede i tre år. Under mit sidste år i klubben var Alexander tilknyttet som fysisk træner for holdet. Det var tydeligt at mærke fra første dag, at Alexander virkelig har en stor passion for kroppen. Han er nysgerrig på hvordan, og hvad der skal til for at udvikle og performance-optimere effektivt. Fagligt er han meget kompetent, og lægger en ære i at være opdateret på de nyeste studier. Da Alexander kom til klubben, kortlagde vi et balanceret langsigtet program, som skulle flytte min fysik, men uden at det gik ud over min performance til kamp. Under hans tid i klubben byggede jeg cirka seks kilo på i vægt, som har været med til at flytte mig nogle få, men afgørende procenter på banen. Ud over hans professionelle og seriøse tilgang til den fysiske træning, er han også et behageligt menneske at omgås.

– Fodboldspiller i Vejle Boldklub

I’ve worked with Alexander Brix during my time in FC Fredericia. We worked a lot on my explosiveness, acceleration and deceleration. It helped me a lot and helped me to get to where I am now.
He’s a fantastic guy and good coach in his job

– Fodboldspiller i Club Brugge

Jeg kender Alexander via min og hans tid i FC Fredericia. Han kom ind og tog styring på vores styrketræning efter en periode uden fysisk træner i klubben. Han satte baren rigtig højt og motiverede os til at rykke os i den rigtige retning i styrkelokalet. Jeg talte med ham om et personligt program, da jeg til daglig er målmand og bruger mine muskler anderledes. Alexander er ambitiøs på dine vegne og kan programlægge et super forløb til dig. Han har altid en alternativ øvelse, og ellers så finder/kreerer han den til dig om nødvendigt.
Stor anbefaling.

– Målmand i Randers FC

Helt igennem fantastisk træninger, med en fantastisk coach som virkelig går i dybden med det du vil arbejde med. Mit samarbejde med ham gjorde at jeg fik mit håb tilbage omkring mit comeback efter en langvarig rygskade.

Derudover har jeg gennem mit forløb med ham taget knap ti kilo muskelmasse på, uden at miste min eksplosivitet.

Så kort sagt den bedste coach du kan finde på markedet!

– Fodboldspiller i Silkeborg IF

Jeg har arbejdet med Alexander Brix under min tid i FC Fredericia, med fokus på at forbedre min power og acceleration. Gennem min tid har jeg forbedret min springstyrke og fart, som resultater af forskellige tests har vist.
Men noget af det vigtigste ved træningen er, at man sammen med Alexander kan planlægge det program, som er mest optimalt for én inden for ens sportsgren og hvilke udviklingspunkter, man har for at opnå ens næste niveau.

– Fodboldspiller i Vendsyssel FF

Jeg har selv arbejdet sammen med Alexander i forbindelse med ønsket om færre skader og mere eksplosivitet i off-season, og det synes jeg, har givet pote!

Så hvis sagen er den, at I ønsker at se progression i jeres daglige træning, eller at I overvejer at begynde at træne, så synes jeg, I skal tage fat i Alexander fra Performance-træning.dk

– Fodboldspiller i Brøndby IF

Performance-træning.dk/Alexander er en dygtig og faglig god træner. Han udfordrer en, presser en så man yder det ekstra, hvilket i sidste ende giver en godbid. Han er ikke bleg for, at man også skal have lov til at have det sjovt, imens man træner, hvilket jeg personligt synes er pisse vigtigt for oplevelsen!
Gør dig selv en tjeneste og få booket en træning med ham.

– Fodboldspiller i Aalborg Bk

Mit forløb hos Alexander gennem det sidste halve år har været super lærerigt. Alexander har en utrolig bred viden og har været med mig hele vejen på sidenlinjen. Da jeg løb ind i en skade midt i programmet, stod Alexander klar til hjælpe mig tilbage på banen og tilpasse mine styrketræning efter skadens behov.

Jeg opsøgte Alexander med et ønske om at blive hurtigere og mere eksplosiv, og det synes jeg, har givet pote på fodboldbanen. Derudover tager jeg en hel del ny viden med mig videre fra forløbet i styrkelokalet, men bestemt også i forhold til min kost. Så alt i alt har det været et super godt forløb, med en masse fede styrkepas. Så jeg vil bestemt anbefale dig at prøve et forløb hos Alexander.

– Fodboldspiller i Thisted FC

Det har været en super fed oplevelse. Jeg har været super glad for hjælpen og træningsprogrammerne, da de har været medvirkende til, at jeg har udviklet mig på de områder, som jeg ønskede inden starten på dette forløb.

– Fodboldspiller i Lenoir-Rhyne Men’s Soccer Team (USA)

Jeg synes, at det har været et rigtig godt forløb. Jeg har fået hjælp til først og fremmest at strukturere min træning i løbet af ugen, og så har programmerne haft en god progression, så min krop har kunnet tilpasse sig til træningen. Desuden har Alexander taget højde for mine skader undervejs i forløbet, og programmerne er blevet struktureret, så jeg stadig har kunnet udvikle mig mest muligt på trods af mine skader. Slutteligt har Alexander også givet mig gode fokuspunkter ift. kost, som jeg har taget med. Alt i alt et godt forløb.

– Futsalspiller i Aalborg FK

Min oplevelse, med mit forløb hos Performance Træning, har kun været positivt! Jeg har aldrig været i tvivl om, hvad jeg skulle og hvorfor. Måden, der bliver bragt et dybere lag til træningen, og en dybere forståelse, gør både oplevelsen og udbyttet større. Dette sammen med, at alle yderligere spørgsmål eller tvivl som skulle opstå, altid kan blive besvaret med bedst muligt videnskabeligt belæg, gør, at jeg på intet tidspunkt har følt mig “Stuck” eller følt, at jeg ikke kan se meningen i det, jeg laver.
Derudover er det super fedt, at hele forløbet kan blive og bliver tilpasset til at være sideløbende med min sport, så jeg ikke føler, jeg går i stå på svømning, cykel og løb, men derimod får råd og rådgivning til at kunne lave den mest optimale træning til, at underbygge mine første prioriterer og min periodisering.

– Triatlet i Fredericia Triathlon team

Jeg startede forløb hos Alexander, fordi jeg gerne ville lære mere om styrketræning. Det kan jeg hurtigt sætte flueben ved. Jeg er blevet oplært med nørdede træningssamtaler som lige passede til mig. Og dertil har jeg lært at forstå, hvordan og hvorfor jeg skal træne som jeg gør. Undervejs har kost og søvn haft et stort fokus, og gode råd og vejledning har fulgt med hele vejen. Jeg glæder mig allerede til vi skal arbejde sammen igen. Med Alexander og Performance Training kan jeg sige til mig selv, at jeg har fået en uddannelse!

– Boxer i Atletklubben Heros

 

– Fodboldspiller i Silkeborg IF

– Fodboldspiller i Thisted FC

Da jeg tog kontakt var det med en forhåbning om at få styrket/genoptrænet mit højre knæ samt muskulaturen i det højre ben. Der blev lagt to gode benprogrammer som har fungeret rigtig godt, både når jeg har trænet med dig, men også med mig selv. Undervejs har der været god sparring og synes det har været fedt at du har deltaget aktivt i træningen i stedet for bare at stå på sidelinjen og dirigere. Derudover har vi haft en masse gode snakke om både træning men også mere personligt; føler virkelig at jeg har lært noget i dette forløb

– Fodboldspiller i Charlotte 49ers