Om os

Om Performance-træning.dk

Fysisk træner

Alexander Brix er stifter og fysisk træner i Performance-træning.dk. Alexander har en bachelor i Idræt og en kandidat i Idræt og Sundhed, med speciale i Konkurrence- og eliteidræt. Under sin studietid arbejdede han både som personlig træner i Fitness World og som Fysisk træner i Silkeborg IF. Efter sin kandidat blev han tilbudt rollen som fysisk træner i FC Fredericia. Alexander har igennem sin studietid og sin tid i elitefodbold set, hvor stor en mangel der er på kompetent fysisk træning, også til dem, der ikke har én tilkoblet i deres klub. Af den grund stiftede han Performance-træning.dk. Han har herigennem mulighed for at hjælpe boldspillere med at blive stærkere, smerte- og skadesfri og på den måde performe på endnu højere niveau. Med Alexanders uddannelsesbaggrund og erfaring finder du ikke bedre alternativer på markedet.

Hjemmeside_HERO.00_00_16_25.Still001

Mit CV

Cand.Scient.Sports med speciale i Konkurrence- og Eliteidræt

Bachelor i Idræt fra Aarhus Universitet fra 2018.
Kandidat i Idræt og Sundhed, med speciale i Konkurrence- og Eliteidræt fra 2020.

Personlig træner

Personlig træner i Fitness World, Risskov fra 2016 til 2021.
Arbejdede primært med klienter med kroniske smerter og komplicerede skader.

Fysisk træner i Silkeborg IF

Under min kandidat fik jeg muligheden for at blive fysisk træner i Silkeborg IF. Jeg startede ansvaret for u19 og den dataregistrering, der var af dem. Jeg arbejdede med alt fra Superliga-truppen til U15.
Efter første Covid-19 nedlukning fik jeg ansvaret for ungdomsafdelingen.

Fysisk træner i FC Fredericia

Jeg blev tilbudt jobbet som fysisk træner i FC Frederica, fordi Michael Hansen (FCF Cheftræner) havde arbejdet med mig i SIF. 
FC Fredericia havde ikke tidligere haft en fysisk træner, og der var derfor en stor del implementering af forskellige processer fra fast styrketræning, planlægning af load, test, kost og restitutionsteknikker.

Selvstændig fysisk træner i Performance-træning.dk

Min oplevelse er, at der mangler fysisk træning rigtig mange steder. Jeg vil gerne hjælpe boldspillere på alle niveauer med at nå deres mål, og det tror jeg på at jeg kan gennem Performance-træning.dk.

Fysioterapeut

Malthe er pb. fysioterapeut med hovedopgave i lænderygsmerter, og varetager genoptræning, skadesforebyggelse, sparring og træning ved Performance-Træning.dk. Desuden er Malthe personlig træner, fra 2019 til 2023 i Fitness World. Her arbejdede han med forskellige smerteforløb, styrketræning, vaner og meget mere.

Malthe har en aktiv evidensbaseret tilgang til fysioterapi med fokus på hele mennesket gennem samtaler/undervisning og refleksion. Han søger altid at sikre det bedste forløb til din situation og forudsætninger.


Hjemmeside_HERO.00_00_16_25.Still001

Mit CV

Prof.Bach. Fysioterapi med hovedopgave i Lænderygsmerter

Professionsbachelor i Fysioterapi ved VIA University College Aarhus N fra 2023.

Personlig træner

Personlig træner i Fitness World, Risskov fra 2019 til 2023.
Arbejdede primært med klienter med smerteforløb, styrketræning, vaner, genoptræning m.m.

Selvstændig fysioterapeut i Performance-træning.dk

Genoptræning, skadesforebyggelse, sparring og rådgivning.
Online diagnosticering, klinisk ræsonnering og beslutningstagen.