Fysisk træning

Online forløb af høj kvalitet

Individuelt tilpassede forløb

Via Performance-træning.dk kan vi hjælpe dig med at hjælpe dig selv til en bedre performance inden for din sport. Det er både via styrketræning, løbetræning samt anbefalinger indenfor kost, væske og kosttilskud. Alt hvad der bliver lavet til dig, vil være 100% individuelt og kun tilpasset dig. Det er resultatet der betyder noget. Det er vigtigt for os at du efter et endt forløb kan stå på egne ben og ved hvordan du efterfølgende kan forbedre din performance. 

Har du allerede en fysisk træner igennem din klub vil du sikkert også kunne genkende at han/hun sjælendt har tid til at lave noget udelukkende tilpasset dig. Denne begrænsning har vi ikke i et samarbejde. Dette er den store forskel, og hvorfor jeg kan hjælpe spillere på selv det højeste niveau.

IMG_2970

Eksplosivitet

Gennem styrketræning kan du forbedre din hoppehøjde, din top fart, din acceleration og deceleration og der igennem dit spil.

Færre skader

Gennem den rette mængde træning, samt den rette planlægning kan du blive bedre og samtidig mindske din skadesrisiko.

Perform bedre

Gennem kostvejledning kan du få mere overskud, løbe længere og hurtigere, tage bedre beslutninger på banen samt restituere bedre efterfølgende.

Sådan er et typisk forløb

Her snakker vi om alt fra din skadeshistorik, din træningserfaring, viden om kost og helt til dine mål og drømme med din sportskarriere

Her får vi dine individuelle træningsprogrammer og din kost tilpasset efter din uge sådan at du får optimalt ud af alle træninger

Løbende tilbagemeldinger og samtaler sikre at du igennem forløbet udvikler dig og bliver udfordret på netop dit niveau

Målet er at du skal være selvkørende efter afslutning, derfor vil der være en gennemgang af hvordan du griber den kommende periode an bedst muligt.

Individuel Fysisk træning

Tilpasset dine mål

Ønsker du hjælp ud over den daglige sparring, træningsprogrammerne og mulighed for videosamtalerne gennem online forløbet, så er det også en mulighed med en fysisk 1-1 session. Alt efter hvad dit fokus og dine ønsker er, så kan sessionen både være i styrkelokalet eller på fodboldbanen. Det vil uanset lokationen være med henblik på at forbedre et fysiske element af dit fodboldspil.

Ligesom under online forløbene bliver vores primære opgave at sikre os, at du har lært noget fra session til session. Alle træninger vil stadig blive tracket så vi sikre progression og der vil blive lavet en plan fra gang til gang så vi sikre forbedringer over tid.

Dette kan lade sig gøre i off-season så vel som in-season. Det handler blot om, at få den planlagt og så styrer vi doseringen så det passer ind i din uge.