Fysisk træning

Vi tilbyder

Individuelt tilpassede forløb

Via Performance-træning.dk kan vi hjælpe dig med at hjælpe dig selv til en bedre performance inden for din sport. Det er både via styrketræning, løbetræning samt anbefalinger indenfor kost, væske og kosttilskud. Alt hvad der bliver lavet til dig, vil være 100% individuelt og kun tilpasset dig. Det er resultatet der betyder noget. Det er vigtigt for os at du efter et endt forløb kan stå på egne ben og ved hvordan du efterfølgende kan forbedre din performance. 

Har du allerede en fysisk træner igennem din klub vil du sikkert også kunne genkende at han/hun sjælendt har tid til at lave noget udelukkende tilpasset dig. Denne begrænsning har vi ikke i et samarbejde. Dette er den store forskel, og hvorfor jeg kan hjælpe spillere på selv det højeste niveau.

Eksplosivitet

Gennem styrketræning kan du forbedre din hoppehøjde, din top fart, din acceleration og deceleration og der igennem dit spil.

Færre skader

Gennem den rette mængde træning, samt den rette planlægning kan du blive bedre og samtidig mindske din skadesrisiko.

Perform bedre

Gennem kostvejledning kan du få mere overskud, løbe længere og hurtigere, tage bedre beslutninger på banen samt restituere bedre efterfølgende.

Sådan er et typisk forløb

Her snakker vi om alt fra din skadeshistorik, din træningserfaring, viden om kost og helt til dine mål og drømme med din sportskarriere

Her får vi dine individuelle træningsprogrammer og din kost tilpasset efter din uge sådan at du får optimalt ud af alle træninger

Løbende tilbagemeldinger og samtaler sikre at du igennem forløbet udvikler dig og bliver udfordret på netop dit niveau

Målet er at du skal være selvkørende efter afslutning, derfor vil der være en gennemgang af hvordan du griber den kommende periode an bedst muligt.